Binnenkort:
Becoming a social innovator

Ben je tussen de 14 en de 27 jaar? Gedreven? En wil je samen met andere jongeren een verschil maken in je omgeving? Meld je dan aan bij BASI!

BASI is binnenkort beschikbaar op deze website.

BASI is is een project van Canidream.

Bezoek Canidream

De timeline van BASI 2021

Start
Teams

Bij BASI ga je samen met een team van ongeveer 20 jongeren met diverse achtergronden, leeftijden en interesses aan de slag. Je komt wekelijks samen om met elkaar te werken aan zelfontwikkeling, talentontwikkeling en het aanpakken van maatschappelijke kwesties. 

Teams
Steden

Je kan je aanmelden voor BASI in 10 verschillende steden: Assen, Delft, Den Haag, Groningen, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer en Zoeterwoude. Elke stad heeft zijn eigen groep BASI jongeren waar je samen als team aan de slag gaat om met elkaar een mooi traject te doorlopen.

Steden
Workshops & Excursies

Bij BASI krijg je heel veel super leuke workshops en ga je op toffe excursies. Deze workshops worden gegeven door inspirators en rolmodellen uit allerlei verschillende sectoren, waardoor je dus je kennis goed kan verbreden, maar ook kan verdiepen als je al iets weet over een onderwerp. Bijvoorbeeld een workshop over muziek maken, of een excursie naar het hoofdkantoor van een bekend kledingmerk!

Workshops & Excursies
Project

Uiteindelijk ga je samen met je BASI Team met elkaar aan de slag om een mooi project uit te voeren waarbij je sociale impact gaat maken. Dit kan van alles zijn; van een leuk feest voor de buurt, tot een campagne over belangrijke issues zoals schulden, of zinloos geweld. Je gaat dus uiteindelijk met alles wat je hebt geleerd werken aan iets waarbij je iets moois kunt terugdoen voor jouw omgeving en voor de maatschappij.

Project
Social Innovator Award

Aan het einde van het traject worden alle BASI groepen uitgenodigd in Delft voor het grote BASI Eindgala, waarbij je als jongere in het zonnetje wordt gezet, alle projecten worden laten zien en waarbij je de felbegeerde Social Innovator Award kunt winnen. De Award wordt uitgereikt aan de groep met het meest impactvolle project.

Social Innovator Award
BASI Eindgala
Check hier de speech van Glenn Weisz, de directeur van CANIDREAM, bij de opening van het BASI Eindgala 2021

Interesse?

Of nog vragen? Twijfel niet en stuur ons een bericht. We staan voor jou en je vrienden klaar!